fredag 19. november 2010

Tim Tam Slam!

I går kveld, rett etter at vi kom tilbake fra Santa Ana, styrter Sydney fra USA inn i residensen vår og roper "Slam!"  Jeg hadde hørt om Tim Tam Slam, men hittil hadde jeg ikke fått muligheten til å være med. Jeg satt sammen med Sarah fra Bermuda som, etter en fotballulykke for en stund sida, er krypling (les: hun går på krykker). Jeg var derfor Cripple Express og bar henne på ryggen til Cahuita (en annen residens) hvor denne fantastiske eventen skulle finne sted. Som Åsa sa "dette var noe vi ikke kunne gå glipp av. Greia med Tim Tam Slam er at det handler om å være på rett plass til rett tid. Kriteriene er at det skal skje helt impulsivt, det må være natt og det må være en ukedag. Og det må være Tim Tam'er tilgjengelig.


How to slam a tim tam:
"Opposite corners of the Tim Tam are bitten off, one end is submerged in the drink, and the drink sucked through the biscuit. The crisp inside biscuit is softened and the outer chocolate coating begins to melt.
Ideally, the inside of the biscuit should collapse but the outside should remain intact long enough for the liquid to reach the mouth. Refrigerating them helps to preserve the outside coating while allowing the inside of the biscuit to melt."


Team tammers: Meg, Lucy (USA), Åsa

Klare til dyst. Nerver i høyspenn. Magisk.


Hvor lenge klarer vi å holde på før den er nær ved å smelte??

Åjaddaviklartedet! Chocolate explotion!


Etterpå satt alle (40 stk?) i en ring og utbroderte om den store opplevelsen. Magical.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar