mandag 4. oktober 2010

Opposite Gender Day

På UWCCR har vi et konsept som heter freaky friday, som rett og slett er at innimellom på fredager har vi en slags temadag for å gjøre hverdagen litt morsommere. På fredag hadde vi Opposite Gender Day, som, som navnet tilsier, betyr at guttene kler seg ut som jenter og omvendt.  


Evan (USA9 og Ollie (Australia)

Ejiro (Nigeria)

Richard (fra litt rundt omkring) 
På lappen står det "I dressed up as Justin Bieber today. (If you don't get it don't ask)"



Jeff (Kina)

Anders (Sverige) og Evan (USA)

Meg og Toni (Wales)

Sarah (Bermuda)

Nitai (Israel) i spansktimen

Evan og Dominic (Bahamas)

Tiy (Trinidad & Tobago)

Presidenten av Costa Rica valgte også en veldig heldig dag og komme på skolen vår. Hun skulle til Santa Ana på grunn av jordskredet, og fotballbanen på skolen vår var det eneste stedet helikopteret hennes kunne lande. Et par av elevene var valgt ut til å komme å hilse på henne offisielt, og de ble selvfølgelig bedt om å skifte, men selvfølgelig kom også en del andre elver gående mot fotballbanen da de fikk høre at hun skulle komme. Jeg lurer virkelig hva hun tenkte da hun så alle, spesielt guttene, komme gående som the opposite gender mot henne.

Presidenten, Rektoren vår Mauricio, og  Marcos

Hatty (England) og Åsa

Åsa hadde lånt en shorts av Alejandro, men da Jonathan fra Tyskland ble bedt om å filme ankomsten til presidenten måtte han skifte fort og lånte derfor shortsen som hun hadde på seg. Resultatet? Åsa møtte presidenten i boxer, hoodie og med påsminket skjegg. For hverken Hatty, Åsa eller jeg ville gå glipp av presidenten selv om vi ikke var invitert, så vi var de eneste som faktisk var på linja som fikk sett henne på nært hold som ikke hadde skiftet. Good times

1 kommentar:

  1. Så flink du er til å formidle stemning med tekst og bilder Marie - så gøy å følge med deg langt der borte:-) Her hjemme er det høstferie-med skikkelig dårlig høstvær-men da er det jo bare en god grunn for å kose seg inne. Tonje drar på jentetur til Hemsedal torsdag (10 jenter på hytte aleine ....foreldre i nabohytten altså...)og vi drar til Geilo. Ha det godt så lenge Marie - glad i deg.

    SvarSlett